Page 2 of 2 FirstFirst 1 2
Results 11 to 19 of 19

Thread: testing general discussion forum

  1. #11
    Gunco Veteran Frogman's Avatar
    Join Date
    Apr 2008
    Posts
    1,263
    Feedback Score
    0

    Default

    Best news I've had all day!
    "The two enemies of the people are criminals and goverment, so let us tie the second down with the chains of the Constitution so that the second will not become the legal version of the first" ~ Thomas Jefferson

  2. #12
    Gunco Apostle konrue66's Avatar
    Join Date
    Feb 2005
    Location
    Arkansas
    Posts
    1,088
    Feedback Score
    6 (100%)

    Default

    Yea!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
    Gunco Member 2241
    NRA Life Member

  3. #13
    Gunco Veteran oneofthetwins's Avatar
    Join Date
    Jul 2006
    Location
    Cajun Country
    Posts
    1,411
    Feedback Score
    5 (100%)

    Default

    Still can't get General Discussion , only this thread. I'm not band I hope .

  4. #14
    AKAHOLIC o.d. ak's Avatar
    Join Date
    Jul 2006
    Location
    South West Missouri
    Posts
    1,587
    Feedback Score
    3 (100%)

    Default

    ^^^^

    Same here.

  5. #15
    Grand Poobah Gunco's Avatar
    Join Date
    Feb 2004
    Posts
    17,601
    Feedback Score
    35 (100%)

    Default

    So when you click on the general discussion forum do you get an error message, does it redirect you, what is the issue you are seeing?? http://www.gunco.net/forums/general-discussion/
    "Courage is being scared to death - and saddling up anyway." - The Duke

  6. #16
    AKAHOLIC o.d. ak's Avatar
    Join Date
    Jul 2006
    Location
    South West Missouri
    Posts
    1,587
    Feedback Score
    3 (100%)

    Default

    i'm having an issue where when I click on the general discussion forum link in the general discussion lobby, instead of entering the forum it appears that the page is just redirected back to the lobby. All of the other subforums in the lobby appear to work though , news, company reviews, new members etc.

  7. #17
    aka: SDK1968 dutigaf's Avatar
    Join Date
    May 2006
    Posts
    4,020
    Feedback Score
    14 (100%)

    Default

    its taking the posts now...

    just remember bud: no good deed goes unpunished...

    :-)
    say what you mean & mean what you say


  8. #18
    Gunco Veteran oneofthetwins's Avatar
    Join Date
    Jul 2006
    Location
    Cajun Country
    Posts
    1,411
    Feedback Score
    5 (100%)

    Default

    I'm having the thing happen ,plus on classifieds.

  9. #19
    3/6 Infantry mtdew's Avatar
    Join Date
    Jul 2005
    Location
    Benton,AR
    Posts
    3,086
    Feedback Score
    3 (100%)

    Default

    Quote Originally Posted by o.d. ak View Post
    i'm having an issue where when I click on the general discussion forum link in the general discussion lobby, instead of entering the forum it appears that the page is just redirected back to the lobby. All of the other subforums in the lobby appear to work though , news, company reviews, new members etc.
    Same here.
    "NA BEAN DON CHAT GUN LAMHAINN"
    Clan MacPherson
    "CREAG DHUBH"!

Page 2 of 2 FirstFirst 1 2

Search tags for this page

There are currently no search engine referrals.
Click on a term to search our site for related topics.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •