HUMM, I just thought of something else.
12-12-12 is almost January of 2013
12/30=0.4 months=0.4/12 years=0.03 years
S0, 2012 is 12 years. Add the time from the start of 2012 and this makes,
12.0+0.92+0.03 years=12.95 years.
Now, subtract the the half way point in the tribulation from this,
So now, this translates to the year 2009 and .45 years into it.
.45 years*(12 months/year)=5.4 months.
Could this put the rapture time at about the middle of June in 2009?
Who is to say???
It quit raining.
Time to go home.